TERUG NAAR BOVENHet geheim der wetteloosheidHet geheim der wette- loosheidEN ER WERD EEN GROOT TEKEN GEZIEN IN DE HEMEL

HET TEKEN VAN DE ZOON DES MENSEN
EN HET LEGER VAN CHRISTUS

DE ZALIGE HOOP EN REDENEN VOOR HET GELOOF IN EEN OPNAME

DE OOGSTEN OP DAG DES HEEREN: GERST,TARWE,DRUIVEN

PROFETIE IN STROOMVERSNELLING DEEL I

PROFETIE IN STROOMVERSNELLING DEEL II

PROFETIE IN STROOMVERSNELLING DEEL III

EEN MOGELIJKE TIJDLIJN OP DE DAG DES HEEREN

EEN MOGELIJK TIJDSTIP OPENBARING ANTICHRIST

GEEN OPNAME IN
MATTHEUS 24:31

NOG IS HET EINDE
NIET

HEBBEN WE DE GRUWEL DER VERWOESTING GEMIST?
Profetie


2023

Profetie is een boeiend onderwerp, het zegt iets over onze geschiedenis en onze toekomst. De Bijbel is een puzzel en ik vind het fantastisch om teksten aan elkaar te verbinden. Soms vind ik dingen die een beetje ongelofelijk lijken, maar ze passen wel in het hele verhaal. Wie in Zijn Woord bezig is en dat is voornamelijk alleen de Bijbel, daarom haal ik altijd veel Bijbelteksten aan, omdat ze zo belangrijk zijn om de verbanden te leggen. Zonder deze teksten kan er geen bewijs voor een theorie zijn.

Sinds ik de Bijbel bestudeer ontdek ik vele parels in de akker en ik ben God daar enorm dankbaar voor. Ik heb ze niet gevonden, maar Hij heeft ze laten zien. Niet dat ik beweer dat de Heilige Geest mij leidt en dat de theorie├źn die ik vind kloppen. Maar ik voel dat wel zo, zeg ik in mijn bescheidenheid. Deze dingen schrijf ik op, zodat anderen ze aanvullen of verbeteren, of helemaal uitsluiten. Door het internet ervaar ik dat de kennis in de gemeente van gelovigen groeit, zo merken we dat de tijd aanbreekt, waarop God alles zal vervullen.

Dat Zijn toekomende wereld straks zal beginnen, waar in Yeshua zal bewijzen dat alles onder Zijn leiding veel beter zal gaan dan als de leiding in mensenhanden ligt. Hij heeft duizend jaar de tijd om dit te bewijzen. Het zal een vrederijk zijn waar mensen niets tekort zullen komen omdat de satan zal opgesloten zijn, met al zijn volgelingen en zij de mensen niet meer kunnen verzoeken.


Hand. 17:11b zij onderzochten dagelijks de Schriften of deze dingen zo waren.

(neemt u dus een goed voorbeeld van deze Joden uit Berea en onderzoekt de schrift of alles van mijn website ook klopt!)