TERUG NAAR BOVENHet geheim der wetteloosheidHet geheim der wette- loosheidDAVID EN GOLIATH, ISRAËL EN IRAN

INTERVIEW NETANYAHU
ISRAËL EN IRAN

HEEFT ISRAËL, RECHT VAN BESTAAN?

ER IS MAAR ÉÉN BOOM

APARTHEID, EEN BRIEF AAN MR. CARTER

DUIDELIJKE LINK RAMPEN VS; BELEID ROND ISRAËL

DE OOGSTEN OP DAG DES HEEREN: GERST,TARWE,DRUIVEN

GODS PLAN VAN GENADE VOOR ISRAËL DEEL I II EN III


Duidelijke link rampen VS, beleid rond Israël
13-02-2008
Sinds het begin van de vredesconferentie in Madrid in 1991 het begrip 'land voor vrede' aktief wordt nagestreefd door de VS als oplossing voor het Israëlisch-Palestijnse conflict, is er, iedere keer als de VS druk uitoefent op Israël om land aan de Palestijnen weg te geven, een duidelijk link met onmiddellijke grote (natuur-)rampen in de VS.

Dat dit meer is dan zomaar een theorie blijkt uit de volgende 15 gebeurtenissen die deze link bevestigen:

1. (30 oktober 1991). President Bush (sr.) opent de vredesconferentie in Madrid en wil dat Israël het 'land voor vrede'-principe accepteert. Israël moet in de bijbel door God aan de Joden gegeven land overdragen aan de Arabieren, in ruil voor vrede. Op het moment dat de conferentie begint, ontstaat de 'perfekte storm' in het noorden van de Atlantische Oceaan. De storm veroorzaakt de hoogste golven ooit geregistreerd en richt grote schade aan in de noordoostelijke kuststaten van de VS.

2. (23 augustus 1992). De Israëlisch-Palestijnse vredesbesprekingen worden voortgezet in Washington, waar Israël opnieuw onder druk wordt gezet om land over te dragen aan de Palestijnen. Op dat moment onstaat orkaan Andrew, die een spoor van verwoesting achterlaat in het zuiden van Florida. Het wordt de grootste natuurramp ooit die de VS trof, met 180.000 daklozen en $ 30 miljard schade als gevolg.

3. (16 januari 1994). President Clinton heeft een topoverleg met de Syrische president Assad over de beoogde Israëlische teruggave van de Golan Hoogte. Binnen 72 uur wordt Zuid Californië getroffen door een krachtige 6.9 aardbeving, die enorme schade aanricht. De op één na grootste natuurramp in de VS ooit is een feit.

4. (28 september 1998). In besprekingen tussen de VS en Israël dringt president Clinton er op aan om delen van de Westelijke Jordaanoever op te geven aan de Palestijnen. Tevens heeft hij een ontmoeting met PLO-leider Yasser Arafat om deze afspraak te bevestigen en om de vorming van een Palestijnse staat te bespreken. Op hetzelfde moment teistert orkaan George de golfkust van de VS met windsnelheden tot 180 km per uur. De verwoestingen zijn enorm.

5. (15-22 oktober 1998). Terwijl de Israëlische minister-president en Yasser Arafat elkaar ontmoeten op de Maryland Wye River Plantation om de overgave van nog meer land aan de Palestijnen te bespreken, wordt de staat Texas getroffen door extreem hevige regenval, die zeer veel overlast en schade veroorzaakt.

6. (3 mei 1999). President Clinton en Yasser Arafat willen op deze dag in Washington de oprichting van de moslimstaat Palestina aankondigen op Israëlisch grondgebied, met Jeruzalem als hoofdstad. Enkele uren voor deze verklaring trekt er plotseling een zeer krachtige serie supertornado's door het Amerikaanse midden westen, met windsnelheden tot maar liefst 500 km per uur. De verwoestingen zijn zó enorm dat de verklaring wordt uitgesteld tot later dat jaar.

7. (11 oktober 1999). Door een Amerikaans-Israëlisch akkoord worden Joodse inwoners van 15 Israëlische dorpen op de Westelijke Jordaanoever gedwongen uit hun huizen gezet. De volgende dag wordt het Amerikaanse zuidwesten getroffen door een 7.1 aardbeving, de vijfde meest krachtige van de 20e eeuw.

8. (11 september 2001). Om 11 uur 's morgens zou de Amerikaanse VN-ambassadeur de uiteindelijke overeenkomst over de vorming van een Palestijnse staat op Joods grondgebied aan de vergadering van de Verenigde Naties presenteren. Twee uur eerder worden de Twin Towers in New York geraakt door passagiersvliegtuigen, waardoor de vergadering niet door kan gaan. Het voorstel wordt vreemd genoeg later nooit meer in stemming gebracht.

9. (augustus 2005). Een Amerikaans-Israëlisch plan wordt tot uitvoer gebracht en haalt 9000 Joden weg uit hun huizen in de Gazastrook. Deze mensen worden hierdoor op slag dak- en werkloos gemaakt. Op hetzelfde moment dat de Joodse gezinnen gedwongen uit hun huis worden gehaald, slaat orkaan Katrina genadeloos toe in New Orleans. 2000 mensen worden gedood en tienduizenden verliezen zowel hun huis als hun baan.

10. (1-4 mei 2007). Minister Rice is in het Midden Oosten om de voor november geplande vredesconferentie voor te bereiden, waar opnieuw Joods gebied zal moeten worden weggegeven aan de Arabieren in ruil voor vrede. Tegelijkertijd wordt het Amerikaanse midden-westen opnieuw getroffen door een krachtige reeks tornado's die voor miljarden dollars schade aanricht. Het stadje Greensburg (Kansas) wordt voor 95% vernietigd door een E5-klasse tornado, de meest krachtige die er zijn.

11. (18 oktober 2007). Een door Amerika georganiseerde conferentie in Israël tussen de presidenten van Israël en diverse Arabische moslimstaten gaat opnieuw over het overdragen van grondgebied aan de Palestijnen. Op datzelfde moment wordt Californië getroffen door hevige bosbranden. 210.000 hectare grond en 3000 huizen worden in de as gelegd.

12. (27 november 2007). 40 landen nemen deel aan de inmiddels legendarische Annapolis-conferentie, waar de oproep tot snelle stichting van de moslimstaat Palestina op bijbels grondgebied steeds luider klinkt. Tijdens de conferentie wordt de staat Washington getroffen door een zeer zware storm die de ergste overstromingen ooit veroorzaakt. De staat Oklahoma staat bloot aan een gigantische ijsstorm die zorgt voor de grootste en langste stroomuitval in de geschiedenis van de VS. Miljoenen mensen blijven dagen in de kou zitten. Maar liefst vier staten (Washington, Oregon, Oklahoma en Kansas) worden tot officieel rampgebied verklaard.

13. (3 januari 2008). De staf van het Amerikaanse Witte Huis arriveert in Israël om het bezoek van president Bush (9-12 januari) voor te bereiden, die vast van plan is om de Palestijnen hun eigen staat te geven. Precies dan wordt Californië opnieuw getroffen door een natuurramp; deze keer is het een serie zware winterstormen die de halve staat volledig lam legt. Opnieuw komen miljoenen mensen zonder stroom te zitten.

14. (9-11 januari 2008). President Bush bezoekt Israël en wil nog voor eind 2008 een definitieve vredesregeling afdwingen tussen Israël en de Palestijnen. Israël moet hiervoor de Westelijke Jordaanoever en de Gazastrook afstaan ten behoeve van een Palestijnse staat. Ook moet Israël afstand doen van Oost-Jeruzalem, dat de hoofdstad zal worden van de moslimstaat Palestina.
Op 9 januari, de dag dat Bush voet aan grond zet in Israël, treden er zowel in Israël als in Florida plotseling ongekend dichte mistbanken op. In Florida veroorzaakt dit het ergste snelwegongeluk ooit waarbij 70 auto's betrokken zijn. Door de mist in Israël kan Bush niet per helicopter reizen, en moet noodgedwongen per auto. Zijn karavaan telt eveneens precies 70 auto's.
10 januari. Een enorm gecombineerd systeem van diverse winterstormen en tornado's teisteren een kolossaal gebied in de VS. Diverse staten in zowel het midden westen als in het zuidoosten worden getroffen. De staat Illionois krijgt te maken met hevige overstromingen waardoor honderden huizen worden verwoest. 11 januari. Op de laatste dag van het bezoek van Bush aan Israël, daalt de Dow Jones index scherp met 246 punten, waardoor er grote onrust ontstaat op de wereldwijde beurzen.

15. (5 februari 2008). President Bush voert de druk op Israël op om de Westelijke Jordaanoever op te geven en de vorming van een Palestijnse staat te accepteren. Vijf Amerikaanse staten (Alabama, Arkansas, Kentucky, Mississippi en Tennessee) worden overrompeld door een ontzagwekkende tornadostorm, waardoor komplete families in hun huizen de dood vinden. Het is de ergste tornadostorm in de VS in 20 jaar tijd en wordt in de media de 'night of the twisters' genoemd.

Natuurlijk zullen veel mensen dit 'gewoon toeval' noemen - precies zoals de bijbel al zegt over de eindtijd. De mensen zullen ondanks al deze tekenen en waarschuwingen bewust blind willen blijven en hun eigen gedachten en ideeën achterna blijven lopen.

Voor de gelovige zal het echter onmiskenbaar duidelijk zijn dat God de wereld steeds hevigere waarschuwingen zendt (denk ook aan de gigantische natuurrampen in China). Als er in de tweede helft van dit jaar daadwerkelijk een Palestijnse staat wordt uitgeroepen, kunnen we dus nog wat verwachten.

Toch is dit alles nog slechts het 'begin der weeën'. De in Openbaring beschreven rampen overtreffen de bovenstaande talloze malen. Niet duizenden, maar miljoenen mensen zullen het slachtoffer worden van zeer extreme (natuur-)rampen. Maar zal het (h)erkend worden als zijnde waarschuwingen van God?

Het antwoord is ook al gegeven: 'En zij bekeerden zich niet van hun wegen en werken'.

www.weeswaakzaam.punt.nl

Hand. 17:11b zij onderzochten dagelijks de Schriften of deze dingen zo waren.

(neemt u dus een goed voorbeeld van deze Joden uit Berea en onderzoekt de schrift of alles van mijn website ook klopt!)
YOU TUBE

TWITTER

PINTEREST

KAARTENFoto's van NASA

Video van Pexels, Luz Calor Som