TERUG NAAR BOVENHet geheim der wetteloosheidHet geheim der wette- loosheidDAVID EN GOLIATH, ISRAËL EN IRAN

INTERVIEW NETANYAHU
ISRAËL EN IRAN

HEEFT ISRAËL, RECHT VAN BESTAAN?

ER IS MAAR ÉÉN BOOM

APARTHEID, EEN BRIEF AAN MR. CARTER

DUIDELIJKE LINK RAMPEN VS; BELEID ROND ISRAËL

DE OOGSTEN OP DAG DES HEEREN: GERST,TARWE,DRUIVEN

GODS PLAN VAN GENADE VOOR ISRAËL DEEL I II EN III


Vertaling (niet letterlijk) Interview van Bill Maher met Benjamin Netanyahu in september 2006 over Israël, Iran.
19 mei 2009 - gebruikt Israël disproportioneel geweld?

Benjamin Netanyahu zei de volgende dingen in dit interview:

Over de Libanonoorlog zei hij, dat Israël altijd maar een beperkte tijd heeft om oorlog te voeren, in tegenstelling tot Amerika, die bijna onbeperkt door kan gaan, hoelang ze het nodig vinden. In Israëls geval wordt er door de internationale gemeenschap en Amerika al gauw onder dwang een eind aan gemaakt.

Bill Maher zei daarop: het is toch nog niet voorbij met de Hezbollah, het is toch alleen maar pauze?

Netanyahu: het is niet tussen Hezbollah en ons, het is Iran en ons, Iran met jullie, Iran tegen de wereld. De Hezbollah bestaat niet. Ik wil dat uitleggen zegt hij, Hezbollah heeft waarschijnlijk die drie soldaten, zonder toestemming van hun leiding in Iran, gekidnapt. Hezbollah wordt getraind door Iraniërs, wapens van Iran etc. Wat wilde Iran eigenlijk? Ze wilden afleiding van hun nucleaire programma en als ze nucleaire wapens hebben gooien ze die op ons.

Bill Maher: dat doen ze toch niet, want dan weten ze dat ze bommen terug krijgen?

Netanyahu: zou Iran zich net zo gedragen als Rusland in de koude oorlog? Ik denk het niet, hun ideologie vanuit de Koran, geeft aan dat martelaar worden het hoogste is wat je kan bereiken en ze zullen er niet voor terugdeinzen zich als een zelfmoordenaar te gedragen. Heb je wel eens een Rus als zelfmoordenaar gezien? Rusland en Amerika hielden zichzelf in balans, ze zochten hun eigen vernietiging niet. Russen en Amerikanen zetten hun overleving voor hun ideologieën. Iran zou waarschijnlijk niet hetzelfde reageren als Rusland. Als er een oorlog zou komen en in een tegenaanval miljoenen Iraniërs zouden omkomen, verwachten zij een hemel met alle beloften daarbij. Het risico is gewoon te groot dat zulke mensen nucleaire wapens in handen krijgen. Zij geloven heilig in hun ideologieën, alles moet er voor opzij!

Bill Maher: Iran voelt zich er prettig bij, dat wereld zoals wij die kennen op een eind loopt, maar dat geloven ook vele christenen, als Jezus terugkomt.

Netanyahu: ja, maar de christenen geloven niet dat ze ongelovige naties moeten vernietigen, anders hadden ze dat al gedaan. Een tweede punt is dat Iran geen vrije wereld accepteren, vrijheid voor vrouwen enz. Sommige mensen trekken een vergelijking met Hitler. Hitler viel andere landen aan terwijl hij aan de atoombom werkte. Ahmadinejad doet het andersom, eerst zorgt hij voor nucleaire wapens en dan wil hij zich gaan bemoeien met de wereld. Dat is gevaarlijk.

Bill Maher: dat is grappig want als er iemand met Hitler vergeleken wordt is het Israël wel.

Netayahu: Israël is een democratisch land, die zich enorm moet beheersen voor wat betreft bedreigingen. In de Libanonoorlog werd er gevraagd of ik naar Engeland wilde gaan, ik werd daar weggeworpen, ze vroegen waarom er zoveel burgerslachtoffers in Libanon zijn, zo'n 1000 slachtoffers, en dat is natuurlijk verschikkelijk. Om te kijken of de aanvallen van Israël proportioneel zijn of disproportioneel is, is het interessant om een vergelijking te trekken met de bommen die op Londen vielen, ongeveer een zelfde aantal, zo'n 4000. Londen bombardeerden Dresden plat en nog wat Duitse steden, waarbij 200.000 slachtoffers vielen. Israël dus disproportioneel? Ja disproportionele beheersing in de aanvallen. Slachtoffers vielen er in Libanon en in Israël door Hezbollah, Hezbollah die burgers aanvallen en zich achter Libanese burgers verschuilen, waardoor er burgerslachtoffers vallen.
Waarom liegen ze en zeggen ze dat Israël disproportioneel geweld gebruikt? Schuldgevoel? Zij deden niets om de Joden te helpen in de Nazi-holocaust. Dus om ze nu te vergelijken met de Nazi's, bevrijden ze zich van schuld door te zeggen zie je wel ze doen hetzelfde.

Nu is het echter anders dan de afgelopen millennia, waarin Joden altijd het slachtoffer zijn, de schuld moet dragen van de dingen die verkeerd gaan. Nu zijn we aangebroken bij de tijd: we gaan die gaskamers niet meer in, we hebben nu de macht om onszelf te verdedigen, we hebben een thuisland, we doen het niet meer!
Hand. 17:11b zij onderzochten dagelijks de Schriften of deze dingen zo waren.

(neemt u dus een goed voorbeeld van deze Joden uit Berea en onderzoekt de schrift of alles van mijn website ook klopt!)
YOU TUBE

TWITTER

PINTEREST

KAARTENFoto's van NASA

Video van Pexels, Luz Calor Som