Bijgewerkt op 29-04-2022

Foto's van NASA, behalve de achtergrond (privé)

Het geheim der wetteloosheid

Het geheim der wetteloosheid

Geloven en vertrouwen

11 oktober 2020 Corona en vaccinaties

11 oktober 2020 Corona en vaccinatiesEr is in
de christelijke samenleving een angst, vooral in de V.S. dat de vaccinatie voor Covid-19 een soort merkteken, een soort chip zal zijn. Ik geloof er niks van. Ik vind het zelfs onzin. Ik geloof wel dat er een complottheorie gaande is in de geestenwereld en dat er mensen zijn, vooral de rijken die daardoor beïnvloed worden, dat er nieuwszenders zijn die op de menigte moeten inwerken, kijk maar naar de leugens (ten bate van de democraten) over president Trump (niet dat ik voor hem ben) dat hij de menigte zou hebben opgezweept om het Capitool binnen te vallen, dat is gewoon onzin, want hij zei: "Op een vreedzame wijze naar het capitool". Maar in de video's die ze uit hebben gezonden werd dat gewoon weggelaten.

 

Griepepidemieën zijn altijd een deel van de samenleving geweest, de Spaanse griep heeft aan het einde van de eerste wereldoorlog heel wat zieken en doden veroorzaakt. 

 

Complottheorieën daargelaten. Waarom moeten we ons aan de regels houden wat betreft het virus. Daar is maar één reden voor. We moeten zoveel mogelijk voorkomen dat de ziekenhuizen overbelast raken, want anders zijn het geen verpleegkundigen die ons moeten verzorgen als we in het ziekenhuis liggen, maar zijn het mensen die daar niet voor opgeleid zijn. Maar dat is het ergste niet. Er zullen te veel patiënten komen, waardoor er ook niet genoeg bedden, longartsen of andere dokters zijn om ons te behandelen, dan krijg je misschien (als je corona hebt) wel een K.N.O.-arts aan je bed, in plaats van een longarts, als je geluk hebt. Er zijn nu al veel medewerkers ziek in de ziekenhuizen, iedere medewerker in het ziekenhuis is nodig om een ziekenhuis te laten functioneren. Maar dat is niet ons enige probleem. Er zijn mensen met een levensbedreigende ziekte die geopereerd moeten worden, maar er zijn geen bedden om ze te op te nemen voor operatie. Sommige zeggen; dan maken we toch noodhospitalen? Dat kan, maar er is geen personeel voor. Mensen met kanker moeten te lang op hun behandeling wachten, waardoor hun levensverwachting ineens een stuk korter wordt. Het zou je vader of moeder zijn of zelfs je man, vrouw of kind. 

 

Het merkteken van het beest zal echt geen vaccin, chip of tatoo zijn. Het zal waarschijnlijk gewoon een soort herkenning-embleem zijn van soldaten die orders opvolgen van een leider die aspiraties heeft om heel de wereld de wil op te leggen van een fascistisch politiek systeem. Denk aan een systeem als dat van Hitler. Denk aan hakenkruizen. 

Dat is namelijk wel een systeem, die je euthanaseert of erger als je een gebrek krijgt of hebt, of dat nu één voor hen gevaarlijk geloof of levenswijze is. 

 

Mensen die niet luisteren naar de corona-regels zijn ronduit dom bezig en denken niet aan de samenleving en aan hun naasten. Dit kan een catastrofe worden, echt waar. Werk daar niet aan mee. 

 

Over een vaccinatie moeten wij hier in Nederland niet moeilijk over doen. De procedures over medicatie wat hier op de markt komt is in deze tijd en regio zo streng dat er heus geen vaccin op de markt komt die schadelijk kan zijn of dodelijk. Bovendien ieder medicijn wat u gebruikt kan bijwerkingen hebben en ook ernstige, zelfs paracetamol, waar u helemaal niet moeilijk over doet. Verhalen dat je er autisme van kunt krijgen zijn onzin, dat is nooit wetenschappelijk aangetoond. Dit is verspreid op het internet door mensen die er geen verstand van hebben, groepen mensen die elkaar gek maken. Het wil niet zeggen dat je geen ernstige bijwerkingen kunt krijgen van een vaccin, maar dat is zeldzaam. 

 

Een gewone griep geeft soms al overlast, een beddentekort in het ziekenhuis, maar dat is een griep waar al bij heel veel mensen immuniteit is opgebouwd. Maar Covid-19 is een nieuw virus, dit kan zeker wel grote problemen veroorzaken tot chaos toe, kijk maar naar de eerste uitbraak in Noord Italië.

 

Wees wijs dus! Heb naastenliefde! Binnenkort komt mijn laatste deel uit van Profetie in stroomversnelling deel 3. In dit
artikel schets ik een beeld van een mogelijke volgorde van gebeurtenissen die nog in de toekomst liggen, wat de Bijbel zegt over de tijd van het einde. Dat einde is natuurlijk geen einde, maar wel het einde van de regering van de mens/satan. Daarna vindt namelijk plaats, op de laatste dag, die 1000 jaar duurt, waarop God bewijst dat het onder Zijn regering, wel iedereen op aarde gelukkig en welvarend kan zijn. Daarna wordt een eeuwig Koninkrijk opgericht, waarbij de hemel op aarde komt en de materiële en de geestenwereld worden samengevoegd.

 

Covid-19 - 11 oktober 2020