Bijgewerkt op 15-09-2021

Foto's van NASA, behalve de achtergrond (privé)

Het geheim der wetteloosheid

Het woord - thora

Abortus - 16 april 2009 

Abortus...

 

In november 2008 verschenen de abortuscijfers van 2007

Ik las in een artikel van de VBOK laat leven:

 

In Nederland: 33.148 abortussen in 2007 (wereldwijd geschat op 50 miljoen!)

11,5% betrof het een abortus tussen de 20 en 24 weken zwangerschap, dat is een zwangerschap van 4.5 tot 5 maanden, het kindje is dan bij 20 weken 25 cm en bij 24 weken bijna 30 centimeter, zo lang als een liniaal.                                          

 

In 2005 was dat nog "maar" 7,4%, een stijging van 62%!

 

Ik zou u kunnen vertellen wat voor gruwelijke methoden worden gebruikt bij een  abortus, om de vrucht in de baarmoeder te doden en/of af te voeren en u de meest gruwelijke foto's kunnen laten zien. Neem van me aan, ik heb ze gezien, ik werd er misselijk van en die beelden zijn mij lang bijgebleven, misschien moet u zelf maar eens zoeken op internet.

 

Als we teruggaan in de geschiedenis en als we dan lezen over de mensen toen die hun kinderen aan de goden offerden, noemen wij dat brute onder-ontwikkelde samenlevingen....

 

Maar zijn wij in Nederland heden ten dage wel zo ontwikkeld? Zijn wij zoveel menselijker?

Wij Nederlanders offeren onze kinderen op voor andere dingen, bijvoorbeeld omdat een kind even niet uitkomt, omdat we dit nog willen en dat, dingen die wij belangrijker vinden dan een leven........ 

Is dat echt zo anders dan die kinderoffers van heel lang geleden?

Als iemand vermoord wordt heeft hij in ieder geval nog een leven gehad en een moord wordt zwaar gestraft, hetwelk wijst naar de grote waarde van een leven. Maar tegenwoordig schatten wij die waarde zelfs niet meer zo hoog, wij wensen soms mensen dood. Maar God is trots op ieder leven wat Hij maakt en heeft het zo lief, God heeft een ieder van ons lief!

 

33.148 levens in één jaar, dat is bijna 10 keer zoveel meer levens als er het leven verloren bij de aanslagen van 11 september 2001 in New York en dat elk jaar!!!!

 

En dit is alleen nog maar in Nederland!!

 

Er zijn zoveel echtparen in Nederland die zwaar gebukt gaan onder kinderloosheid en het wordt de laatste jaren zoveel moeilijker om een kindje te adopteren. Waarom geeft u uw kind niet op, ter adoptie??

 

Of doet dat te veel pijn om uw kind af te staan, een kind met jouw bloed, die op jouw lijkt, of wilt u dat niet voor uw kind?

Dan heb ik nog een paar woorden voor u..

U laat het nog liever doden dan dat u er een ander ongelooflijk blij mee maakt en uw kindje een leven geeft, een kans op geluk.

 

Als u dat niet kunt of niet wilt, is dat dan niet het meest egoïstische wat u maar doen kan. Het schuldgevoel dat u misschien gaat krijgen na een abortus is veel erger dan het idee dat u kindje bij iemand anders opgevoed wordt. Iets om over na te denken!!

 

Mocht u ooit een abortus hebben ondergaan en u leest dit, wanhoop dan niet als u spijt heeft en met schuldgevoelens rondloopt, weet dan dat onze Schepper in de hemel u graag wil vergeven, Hij kent uw pijn. Als u bereid bent uw leven opnieuw te beginnen, een frisse start en zijn geboden wilt opvolgen. U kunt daar alles over lezen op deze website. Net zoals het leven van een kind waardevol is, is uw leven en geluk ook zeer waardevol voor Hem. In de Bijbel kunt u Hem vinden.