Het geheim der wetteloosheid
Verborgenheid der ongerechtigheid
Home
Favoriete links
Relevant nieuws
Artikelen
Korte artikeltjes
In English, content
april, mei, juni 2012
maart 2012
februari 2012
januari 2012
december 2011
november 2011
oktober 2011
september 2011
augustus 2011
juni en juli 2011
mei 2011
april 2011
maart 2011
februari 2011
januari 2011
september, oktober, november,december 2010
juli en augustus 2010
mei en juni 2010
maart en april 2010
januari en februari 2010
september en oktober 2009
juli en augustus 2009
mei en juni 2009
maart en april 2009
februari 2009
januari 2009
december 2008
november 2008
september en oktober 2008
juli en augustus 2008
mei en juni 2008
april 2008
maart 2008
februari 2008
januari 2008
juli en augustus 2009

Israël bereidt in Suez-kanaal aanval op Iran voor ?- 17 juli 2009

Tien dagen na een duikboot die een nucleaire aanval kan ontketenen, zijn twee Israëlische oorlogsschepen van de middenklasse door het Suez-kanaal gevaren, zo heeft de Britse kwaliteitskrant The Times bericht. De krant voegt eraan toe dat Westerse diplomatie de joodse staat steun aanbiedt voor een aanval op Iran in ruil voor Israëlische toegevingen omtrent de oprichting van een Palestijnse staat.

Duikboten
Volgens de Britse krant zijn twee Israëlische oorlogsschepen van het type Saar en een Dolphin-duikboot met Egyptische instemming doorheen het Suez-kanaal gevaren. De joodse staat heeft zes van die duikboten, waarvan drie er naar wijdverbreid wordt aangenomen kernraketten kunnen meevoeren.

De door Israëlische functionarissen bevestigde ontplooiïng is volgens The Times een duidelijk signaal dat Israël binnen een korte tijdsspanne met zijn strijdmacht Iran kan bereiken. Om Iran aan te vallen, zullen Israëlische oorlogsbodems wellicht het Suez-kanaal moeten passeren.

Kernwapens
Een en ander gaat ook oefeningen op de lange afstand van de Israëlische luchtmacht in de VS vooraf en een test van het Amerikaans raketschild in de Stille Oceaan. De joodse staat heeft ook al zijn betrekkingen aangehaald met Arabische landen die beducht zijn voor een Iran dat over kernwapens beschikt, in het bijzonder met Egypte, voegt de krant eraan toe.

Steun
"Dit is een voorbereiding die ernstig dient te worden genomen. Israël steekt tijd in zichzelf voor te bereiden voor de complexiteit die een aanval op Iran inhoudt. Deze manoeuvres zijn een signaal aan Iran dat Israël zijn dreigementen opvolgt", zei een Israëlische defensiefunctionaris aan de Britse krant.

Die schrijft dat Westerse diplomaten Israël nu steun aanbieden voor een aanval op Iran in ruil voor toegevingen in verband met de oprichting van een Palestijnse staat. Volgens een Britse functionaris is bij overeenstemming daarover een Israëlische aanval op de islamitische republiek "binnen het jaar" mogelijk. (belga/gb)
 
 
17/07/09 16u54

De 9e Av komt er weer aan, de "nationale rampdag" valt dit jaar op 30 juli 2009. De verwoesting van de tempels, begin van de eerste wereldoorlog en besluit tot endlösing van de Joden door de nazi's valt op deze datum. De ontruiming van Gaza zou eerst ook op deze datum beginnen, maar hebben toch deze een dag uitgesteld, vanwege de datum. Zo zijn er nog meerdere te noemen, ik vind dit al genoeg. Maar heb wel de neiging om mijn adem in te houden op die dag!
Geschiedenis herhaalt zich niet, maar rijmt wel. Even in de gaten houden dus!Ronen Bergman van de krant: Yedioth Ahronoth gaf een lezing in de Princeton Universiteit, de Woodrow Wilson School of Public and International Affairs) in Amerika. Een paar dingen die hij vertelde:

 

In februari 2007 liep er een prominente Iraanse Generaal over naar het westen, genaamd: (waarschijnlijk niet goed gespeld) Ali Rizza Azkarid en belandde in het hoofdkantoor van de CIA. Een gedeelte van zijn familie is gedeeltelijk uit Iran weggehaald. Hij was een belangrijke persoon in de revolutionaire … Toen hij jong was ontmoette hij Amadinejad en later trof hij hem natuurlijk aan in de regering. Hij heeft veel waardevolle informatie gegeven.

 

CIA analisten noemen het project driehoekproject van het kwaad.

Noord-Koreanen hebben veel geld gekregen voor het project. Na de begravenis van President Hariri, had President Assad van Syrië een ontmoeting met Noord-Koreanen over nucleair materiaal. Het project werd goed geheim gehouden. Assad had angst voor technische communicatie via telefoon, computer enz. want Amerika luistert mee. Dus werden er koeriers gebruikt met brieven. Syrië bouwde een nucleaire reactor, werd in 2008 door Israël vernietigd.

Iraanse wapens gaan naar Syrië en Libanon en ook Syrische wapens naar Libanon. De meeste wapens in de Libanonoorlog kwamen uit Syrië.

 

Nucleaire wapens, een verzekeringspolis. En dan te kunnen doen wat nodig is. Ook bang voor chemische wapens, die gebruikt waren ten tijde van Saddam. Zo sloten ze een contract met Russen. Poetin maakt een geheime belofte aan Sharon: we maken het niet af, met een excuus zullen we de boel vertragen. Het leek erop dat het inderdaad zo ging. De Israëliers waren tevreden.
Iraniërs blij en tevreden met de Russen, want te laat werd ontdekt dat ze misleidt waren door de Russen. Sharon werd gevraagd om een bombardement op de centrifuges in Iran, hij weigerde.

 

Om Israël te kunnen begrijpen moet je snappen wat het is om holocaustoverlevende te zijn. In Israël vragen ze niet of? Maar wanneer?

Iran begrijpt dat als ze de bom gooien ze hem terugkrijgen. Het is voor hun een verzekeringspolis, bang door Amerika aangevallen te worden, net als Irak. Israël wil Iran niet aanvallen. Ze willen sancties afwachten. Of een aanval van Amerika. Maar kernwapens in Iran durven ze niet accepteren. Ze zijn hier allemaal niet naar Israël gekomen om nog een holocaust mee te maken. De president van Iran roept om hun vernietiging.

 

Andere landen in het Midden-Oosten zullen niet accepteren dat een shiitisch land nucleaire wapens heeft, er zal dat een wapenwedloop gaan plaatsvinden.

 

Er is een grote onrust in de wereld, bevolkingsgroepen die zich bedreigd voelen door een andere bevolkingsgroep, terecht en onterecht. Je weet helaas alleen niet wanneer iets of iemand een echte bedreiging is. Er is een geestelijke strijd aan de gang waarbij demonen op belangrijke plaatsen zich met onze wereldse problemen bemoeien. Daar moeten wij ons mensen van bewust zijn, de strijd tussen goed en kwaad.

Ik begrijp de dingen die moslims ook bezig houdt. Ze komen bijvoorbeeld ook in opstand tegen het verloederen van de maatschappij, waar ook christenen op tegen zijn. De naaktheid van vrouwen en ook mannen die op tv en op straat getoond wordt, in reclame en films. Het wordt steeds “normaler”, wat natuurlijk niet normaal is. Het werkt verschillende zonden in de hand. Het westen wordt steeds “vrijer” met alles wat de mens maar wil, ook al is het zondig. Het voorkomt ook niet dat anderen er mee besmet worden en daarom komen ook zij in opstand tegen de “vrije” manier van leven.

Die “vrije manier van leven” die de westerlingen uitoefenen ontneemt andere mensen die ook in vrijheid willen leven de vrijheid. Hoe? Die naaktheid in onze maatschappij wordt je opgedrongen, zo wordt ook vrijheid ontnomen. Je moet bijna een blinddoek opdoen om over straat te kunnen lopen, als je het niet wilt zien. Wat is vrijheid, dat is een goede discussie..............

 

 

Vrijheid is iets waarbij je een ander niets opdringt of oplegt, maar tegelijkertijd je de ander ook niets ontneemt in zijn doen en laten. Maar hoe vindt je dat evenwicht?
In onze maatschappij is dat evenwicht er niet, dat maakt mensen onrustig!

Ik denk dat we ons meer bewust moeten worden van onze naaste!

Ik denk ook de manier van communiceren (praten en taal) een beperkte manier van communiceren is, waarbij snel stoornissen in begrip kunnen plaatsvinden. Mensen moeten meer praten met elkaar, zodat misverstanden uit de weg kunnen worden geruimd en er meer begrip komt.

De wereld is niet ZWART EN WIT. Er zijn ook verschillende kleuren GRIJS.
Daarom wordt de wet van God in één woord vervuld: Liefde......!!!!

Home
Favoriete links
Relevant nieuws
Artikelen
Korte artikeltjes
In English, content