Het geheim der wetteloosheid
Verborgenheid der ongerechtigheid
Home
Favoriete links
Relevant nieuws
Artikelen
Korte artikeltjes
In English, content
april, mei, juni 2012
maart 2012
februari 2012
januari 2012
december 2011
november 2011
oktober 2011
september 2011
augustus 2011
juni en juli 2011
mei 2011
april 2011
maart 2011
februari 2011
januari 2011
september, oktober, november,december 2010
juli en augustus 2010
mei en juni 2010
maart en april 2010
januari en februari 2010
september en oktober 2009
juli en augustus 2009
mei en juni 2009
maart en april 2009
februari 2009
januari 2009
december 2008
november 2008
september en oktober 2008
juli en augustus 2008
mei en juni 2008
april 2008
maart 2008
februari 2008
januari 2008
november 2008

Amerikaanse geldvergroting raakt op hypersnelheid

 

 

Bijna 1 biljoen extra dollars in 6 weken voorbode van economische apocalyps

 

Het is eigenlijk te verbijsterend om te kunnen geloven, maar het is echt waar: in slechts zes weken tijd heeft de FED net zoveel geld in het bankensysteem gepompt als in de voorafgaande 95 JAAR. De totale Federal Reserve Credit bedraagt nu $ 1,803 biljoen - een stijging van $ 915 miljard. Dat is een verdubbeling vergeleken met zes weken geleden!

 

Lees verder: http://xandernieuws.punt.nl/?id=489806&r=1&tbl_archief=&

 

 

 

 

Aanslag op Israël

 

vrijdag 24 oktober 2008

Klik voor ware grootte

 

 

In de zee langs de kust van Somalië kapen piraten herhaaldelijk schepen. Voor de bemanning wordt dan een losgeld geëist. Eind augustus werd in de Golf van Aden een schip onder de vlag van Iran gekaapt. Het kwam van China en was, volgens de papieren, onderweg naar Rotterdam. Het schip werd naar Eyl, een kleine haven in het Noorden van Somalië gebracht.

Er was veel geheimzinnigheid over de lading. Uiteindelijk slaagden de kapers er in om een container open te breken. Er zaten pakketten met een poeder van fijn zand doordrenkt met olie in. De piraten die aan dat spul waren blootgesteld werden ziek. Brandwonden aan de huid en verlies van haar. Typisch symptomen van stralingsziekte! Zestien van hen stierven. Half oktober werd het schip vrij gegeven en men weet niet waar het nu is. Een Russische spionagedienst meent te weten dat het een zogenaamde ‘vuile bom’ betrof. Dat het schip door het Suezkanaal naar de kust van Israël zou varen en daar tot ontploffing gebracht zou worden. Waardoor Israël een wolk van levensgevaarlijke radioactiviteit over zich heen zou krijgen. Iran zou dat radioactieve spul in China tegen olie geruild hebben. Israëlische en Amerikaanse veiligheidsdiensten hullen zich in een geheimzinnig zwijgen.

De situatie is zeer explosief.

VIDEO: Iran Fails at Nuclear Attack on Israel - 8/22/08

Beluister audio verslag.

Duur 0:03:10

 

Geplakt uit <http://janvanbarneveld.nl/actueel/midden-oosten/aanslag-op-israel.html>

 

Piraten overlijden mysterieus na enteren Iraans schip met bestemming Rotterdam


Terwijl voor de kust van Somalië de Amerikaanse én Russische marine een gekaapt Oekraïens vrachtschip met aan boord drieëndertig T-72 tanks bestemd voor Kenia achtervolgen, zijn andere Somalische piraten van hun stokje gegaan op een gekaapt Iraans vrachtschip. Al na een paar dagen nadat de piraten het schip overnamen voelden ze zich duizelig, kregen ze last van brandwonden en haaruitval. Inmiddels zijn enkelen van hen overleden (thetimes.co.za).

Het schip de Iran Deyanat was volgeladen in de Chinese havenstad Nanjing en opweg naar Rotterdam waar het 42500 ton ijzererts en ‘industriële producten’ zou lossen voor een klant in Duitsland. Maar na de mysterieuze gezondheidsklachten van de piraten, doen er speculaties de ronde dat het schip heimelijk op weg was naar Eritrea om chemische wapens te leveren aan islamistische strijders uit Somalië. Als dat waar zou zijn dan plaatst het de eigenaar van het schip: Islamic Republic of Iran Shipping Lines (IRISL, indirect geleid door het Iraanse leger) in een lastig geopolitiek parket. Maar wellicht is het gewoon de ’schuld van de Chinezen’? FNV Bondgenoten voert immers al langer actie tegen gegaste containers uit (met name) China en overlijden er nu Somalische piraten i.p.v. Rotterdamse havenwerknemers?

 door: http://sargasso.nl/archief/2008/09/29/piraten-overlijden-mysterieus-na-enteren-iraans-schip/

Berucht Iraans schip in Rotterdam

11 november 2008, 18:17 | BNR.nl

Het beruchte Iraanse schip de MV Iran Deyant is vanmiddag aangekomen in de haven van Rotterdam. Het containerschip haalde onlangs het wereldnieuws toen het bij Somalië gekaapt werd. Zestien kapers zouden zijn overleden toen zij in aanraking kwamen met de geheimzinnige lading van het schip. Veel is dus onduidelijk, maar één ding is in elk geval een feit: het schip is vandaag aangekomen in de Rotterdamse haven. In een memo van het havenbedrijf staat dat op het schip extra controle moet worden uitgevoerd.

lees verder:

http://www.bnr.nl/artikel/10478071/berucht-iraans-schip-rotterdam

  

 

Israëlische politicus verwacht Egyptische verrassingsaanval

 

Avigdor Lieberman, de omstreden leider van de Israëlische partij Yisrael Beiteinu die eerder deze week bijna een diplomatieke rel met Egypte veroorzaakte, waarschuwt dat Egypte voorbereidingen treft om net als in 1973 een verrassingsaanval op Israël uit te voeren.

 

Lees verder: http://xandernieuws.punt.nl/?id=489567&r=1&tbl_archief=&

 

Egypte kiest voor radicale Palestijnse anti-Israël koers

Terreur wordt goedgekeurd en aangestuurd wordt op vernietiging Israël

 

Egypte heeft ten aanzien van het Israëlisch-Palestijnse conflict een zorgwekkende ommezwaai gemaakt. Het is in tijden niet voorgekomen dat Egypte een zó anti-Israëlische koers is gaan varen als nu.

 

Lees verder: http://xandernieuws.punt.nl/?id=489076&r=1&tbl_archief=&

 

 

Er dreigt gevaar voor Israël van alle Kanten !

 

 

Libanese ooggetuigen verklaren dat er Syrische tanks ,artillerie en commando-eenheden stelling hebben ingenomen bij Hasbaya tegenover Mt. Hermon bij de grens met Israël.

 

Lees verder:

http://weeswaakzaam.punt.nl/index.php?id=444119&r=1&tbl_archief=0&

 

 

China en Rusland willen Dollar laten vallen

 

Vladimir Poetin sluit zich aan bij andere staatshoofden in het verzoek om een volledige revisie van het globale financieel systeem.

Rapporten uit de Russische media suggereren dat het land op het punt staat van een overeenkomst met China om afstand te doen van de VS dollar en te stoppen met gebruik maken in internationale regelingen.

 

“De recente vergadering tussen Russische Eerste minister Vladimir Poetin en zijn Chinese tegenhanger, Wen Jiabao, creëerde een financiële sensatie,“ meldt RIA Novosti.

 

Lees verder: http://endtimes.punt.nl/?id=489436&r=1&tbl_archief=&

 

 

 

Bush zal binnenkort kunnen doen wat hij wil

De inval in Syrië is een donker voorteken. De huidige president heeft drie lange maanden te gaan zonder verantwoording af te leggen en zijn erfenis te gronden.

Lees verder: http://endtimes.punt.nl/?id=489564&r=1&tbl_archief=&

 

 

Israëlische gevechtsvliegtuigen hebben opnieuw Libanees luchtruim geschonden.

 

Israëlische gevechtsvliegtuigen hebben opnieuw Libanees luchtruim geschonden, en verkenningsvluchten uitgevoerd boven de noordelijk en zuidelijke delen van het land.

Lees verder: http://endtimes.punt.nl/?id=489319&r=1&tbl_archief=&

 

Start oorlog om Amerikaanse Economie te redden

 

 

RAND lobbyt bij het Pentagon: “Start een oorlog om de VS Economie te redden”

Lees verder: http://endtimes.punt.nl/?id=489315&r=1&tbl_archief=&


Home
Favoriete links
Relevant nieuws
Artikelen
Korte artikeltjes
In English, content